Forum poświęcone Rodzinie Armia Boga z Piekła Rodem
Administrator
Tu kontynuujemy rozmowę co byśmy chcieli lub co byśmy zmienili na forum.
Administrator
Mówisz i masz w zakładce rodzina jest już wstawiony adres rodziny. Wystarczy kliknąć i już jest:D
SUPER!
Wszystko bardzo mi sie podoba i ten adres.
Mam propozycję następującą.
Skoro jest wykupiona nazwa domeny, to Armia Boga niech nie dotyczy tylko gry Mafia!
Ja gram tez w inne gry i w innych grach tez moglibysmy zalozyc takie portale.
Podzielmy kiedys nasze forum na tematy jako nazwy gier.
np. ja gram w Last Chaos MMORPG. W xfire mozemy zalozyc klan Armia Boga i w samej grze gildie.
Counter Strike, i tak samo i tak dalej.
Dalej,
Podzielmy forum Mafii na dwa dzialy Porady jak dojsc do 50000 sily - poczatkujacy
nastepnie mafiosi - jak atakowac iloma..
No i wogole pytania o grze.
Dalej,
Nadac uzytkownikom prawa moderacji, ja moge zajac sie stworzeniem FAQ dla poczatkujacych i prowadzic ten dzial.
i na koniec, na razie,
watek o graczach, aby kazdy kto chce mogl opisac siebie
w co gra pod jakim nikiem, a moze czym sie zajmuje itd.
na razie tyle, ciesze sie ze mamy taka fajna strone!
Poiesis o co ci chodzi z ta sila?Bo sile widzisz w grze przy niku,moja wartosc sily zmienia sie codziennie.Po drugie po co miałabym ja wypisywać jesli jest dostepna (widoczna )dla wszystkich członkow rodziny.Co dzien lub dwa pierwsza 10-tka jest sprawdzana ,wiec??? Ranking sily masz w grze!!!
A jeszcze jedno dotyczy dzialu zalozonago przez Ciebie"
Temat: POIESIS - członek rodziny
Moja aktualna siła: (ranking będzie aktualizowany na forum rzadziej)
Obrona:
Atakowałem: TAK/ NIE
Aktualnie atakuję: Kogo? ??????????????????
Aktualnie bronię się przed: Kim?
Historia odbytych walk. Kogo atakowałeś itd.
Profil biznesowy, w co inwestujesz
Skład Personelu: ilu obrońców
Takie wypisanie bedzie dość mozolne(męczące).Nie jesteś czynnym graczem więc podam przyklad.:
Parę razy zostałam zaatakowana przez kilku graczy jednoczesnie - wszystkie dzielnice(swego czasu bylo ich tylko 10) kazda dzielnica w setkach tysiecy sily!! Atakow bylo kolo 100 !!!! w przecigu kilku,kilkunastu minut.I to nie jest zadna baja.Bylo by bezsensowne wszystko wypisywac!!!!!!
Co do Ataków to najwazniejsze by nie atakowac Polaków i Rodzin z ktorymi się zawarło sojusz!!
I prosze o wklejenie Postu ktory bedzie dotyczył z jaka rodzina mamy zawarty Sojusz to jest najwazniejsze przy atakach!!!!! I mysle by osoby ktore go nie beda przestrzegac,powinny poniesc konsekwencje-opuszczajac rodzine!!!!!
A co do historii atakow...za duzo tego jest !!!!! Jesli dojdziesz do rangi Ojca chrzestnego lub Wielkiego Ojca chrzestnego wklejanie histori atakow bedzie zawalać forum ! Juz lepiej by osoby ktore atakowały inne rodziny-jesli beda chcialy- niech wpiszą "tylko te nazwy rodzin i osobnika,ktorym przejeły dzielnicę i np. jakie dzielnice atakowanemu pozostaly.Oczywiscie dopisujac sile z jaka dzielnice przejeto".
Ostatnio edytowany przez zora21 (2008-04-22 15:01:31)
Początkujący
oby tak dalej;d
Ostatnio edytowany przez dada901990 (2008-05-10 20:00:43)
witam
ja mam propozycje jak ma wyglądać forum biore przykład z innej rodziny do której należalem towyglądało tak
będę opisywał jak wyglądały posty
-ataki mafiozi- ataki początkujących i mafiozi na słabszych graczy
-ataki - ataki wyrzszych graczy na mocniejszych graczy
-pomoc- post o pomocy zagrożonych graczy pomoc o grze itd
-ataki zorganizowane- ataki zorganizowane całej naszej rodzinki na na bardzo silnych graczy
-dzielnice do przejęcia- dzielnice dla początkujących lub mafiozi znalezione przez innych graczy dla graczy słabszych na rozbudowe
-wolne tematy- sama nazwa mowi za siebie
co do graczy są potrzebni ludzie w rodzinie do sojuszy czyli "negocjator"
"administratorzy" ludzie do ataków zorganizowanych "wojownicy"i człowiek do przyjmoiwania nowych członków "selekcjoner"
to jest moja propozycja pozdrawiam czarny209
Bardzo dobry pomysł czarny209
zgłaszam ciebie na administratora abys mogl wprowadzic to w zycie, jesli zgodzi sie Nicola. Maznaby dac tobie prawa do dzialu poswieconego grze i ja przebudowac.
ja nie chcę być adminem wole prowadzic ataki zorganizowane
niech adminem zostanie ten kto nim jest a członków pozostałych dziedzin wybierzemy wspulnie na forum ale musi się tu troszke ruszyć bądzcie na forum dziś o 21:00
Administrator
poiesis napisał:
Bardzo dobry pomysł czarny209
zgłaszam ciebie na administratora abys mogl wprowadzic to w zycie, jesli zgodzi sie Nicola. Maznaby dac tobie prawa do dzialu poswieconego grze i ja przebudowac.
Zycie codzienne mnie zżera i na wszystko mi brakuje czau. Idąc spać jestem tak spompowany że lepiej nie mówić a żeby zasiąść przed kompem to już w ogóle.
W związku z tym chętnie dam dodatkowe uprawnienia userom jeśli ma to pomóc.
Pozdrawiam