Forum poświęcone Rodzinie Armia Boga z Piekła Rodem
Użytkownik
muczo3 pisze, ze alakute go sil234
to duzy don, bez rodziny, ma ok. 190pkt. i tylko 4 dzielnice
muczo3 da sobie rade, ale chce sie odegrac
Pomozmy mu!
ja atakuje: Merthyr Tydfil_80109
Poszlo 15 fali z sila 200180
Za 4 godziny bede mial dzielnice, albo lizal rany
EDIT:
Wielkie lizanie!
Koles mial od 600.000 do 448.000 sily.
nic z nowej dzielnicy, punkty w plecy
Ostatnio edytowany przez AustinPowers (2008-05-12 12:08:54)
Użytkownik
mi sily coraz bardziej ubywa, bo kasy coraz nmiej, wczoraj mialem grobo ponad
600.000 teraz 540.000.
i tylko 30 milionow.
teraz rosnac idzie tylko przez ataki, bo ludzie kase zrzeraja!
Ostatnio edytowany przez AustinPowers (2008-05-12 07:57:32)
Użytkownik
slychu napisał:
ja probuje sie odbic i powolutku mecze -scox- , odbilem mu juz 2 dzielnice, niestety jakis wiekszych zyskow nie mialem przez to
ja mu dzisiaj odebralem 2!
ja poki co atakuje donow bez rodzin, mam 27 000 mordercow , jutro wysle na noc konkretne ataki na -scox'a ;]
moze w kilka osob bysmy jutro na niego przypuscili atak ? odbilibysmy mu naraz kilka dzielnic... co Wy na to ?
Użytkownik
dzis rano o 8 z minutami scox pozbyl sie kolejnych 2 dzielnic i ma juz tlyko status "don"
kolejny atak jedzie
AP
Użytkownik
2x50.000 + 100.000,
ale to jest niepotrzebne, bo on nie ma praktycznie obrony.
Ja atakuje jak kozak, a on ma 4 (!) punkty sily obrony
teraz mu zaatakuje 15 dzielnic na raz
moze sie go uda wykonczyc do wieczora, bedziecie sie nudzic
Wszystkie dzielnice w miescie "Topek" zaatakowane
coprawda mala sila, ale scox sie nie broni - rowny facet
Edit:
Odebralem mu przez caly dzien 8 dzielnic
Ostatnio edytowany przez AustinPowers (2008-05-16 22:52:32)
jestem atakowany przez surreal85 , zaatakowal mi 1 dzielnice z sila 605 000... odpuszcze chybs sobie ta dzielnice bo szkoda mi kasy na ochroniarzy a dzielnice i tak mam pusta... tylko zastanawiam sie ile zabierze mi z konta skoro mam ponad 20mln... jakies sugestie ?
Użytkownik
skad wiesz kto Cie atakuje?
Mnie tez ktos atakuje, z sila 8(!)
Czy dam sobie rady???
wiem kto mnie atakuje bo wchodze w wydarzenia , klikam info o tym ze jestem atakowany, nastepnie "wiecej informacji", tam widze ktora dzielnica jest atakowana, ide na ta dzielnice , wchodze atak-obrona informacje i tam znajduje sie innfo kto mnie atakuje
a ja mam taki problem...potrzebuje zeby ktos zrownal z ziemia pewnego koleszke -FLR-DonVulgar ..obrabia mi caly czas dzielnice najczesciej w nocy jak nie moge sie obronic.. wczoraj jak schodzilem z kompa mialem 35 mil a dzisiaj tylko 5...;/ jak byscie byli tacy mili to niech kazdy zacznie atakowac..ja juz sie na niego zaczailem. pozdro
edit
i co atakujecie dalej tego -scox- bo chetnie bym sie przylaczyl:)
ja zaatakowalem dzisiaj wielkiego ojca chrzestnego ale z 8 atakow udalo mi sie tylko spladrowac 2 dzielnice..a chcialem przejac kilka moich ktore on odebral mi z rana.. na 108000 sily mojej na kazda dzielnice on na kazdej mial 95000... ciezki zawodnik..
Ostatnio edytowany przez damienEr2 (2008-05-17 16:01:56)
-scox- z wielkiego dona stal sie tylko mafiozo wyrzucono go chyba z rodziny bo juz jej nie ma, i ma zaledwie bodaj 5 dzielnic
wiec koles poplynal, ale jak macie ochote go skonczyc to prosze bardzo
zaatakowalem ojca chrzestnego Tryys, zajalem mu dzielnice i spadl na wielkiego dona... jesli macie ochote go pomeczyc to prosze bardzo, ale bylbym wdzieczny gdybyscie pomogli mi z pepis_1, zaatakowal mi dzielnice z sila 150 000....
Ostatnio edytowany przez slychu (2008-05-19 10:12:24)