Forum poświęcone Rodzinie Armia Boga z Piekła Rodem
mam pytanko - po co nam czlonkowie ktorzy maja 1000 , 5000, 20000 sily ? ? ? wiem ze niektorzy sie rozwijaja, inni spadaja, roznie jest z ta sila, ale jak ogladam naszych kolegow na liscie to wydaje mi sie ze maja caly czas tyle samo... czyli malo... po co rekrutowac kogo popadnie, moze warto ustalic jakies kryteria ??
Ostatnio edytowany przez slychu (2008-05-16 10:13:49)
Użytkownik
a co na to szef?
moze ja tez sie dolacze do tego tematu...
mamy trzech czlonkow rodziny co maja sile ponizej zera...po co trzymac takich ludzi?
rozchodzi mi sie o:
-Drelich_Pogromca
-SiaraKiller
-Demogorgon-
chyba w zaden sposob nie sa wstanie pomoc w razie potrzeby rodzinie a tym bardziej samemu sobie..tym bardziej ze obserwuje ranking od kilku dni i raczej sila im nie rosnie..
to sa moje sugestie reszta jest w waszych rekach.. pozdrawiam
to jak bedzie ? gadal ktos o tym z zalozycielem ?? bo wydaje mi sie ze trzeba by zaczac stosowac jakies kryteria i pousuwac tez tych ktorzy jak wspomnieliscie nie poradza sobie sami ze soba a tym bardziej nie pomoga rodzinie...
Z dniem 14-15 czerwca 2008r weszła w zycie rodziny Rekrutacja od 50 tys sily.
Przypominam,iz do konca czerwca 2008r osoby,które nie dobija do 40-50 tys sily zostana wydalone z rodziny.
Wyjatkiem sa osoby czynne w grze,z ranga poczatkujacy.(ktore chca pozostac w rodzinie)
Zawiadamiam,iz od 20 czerwca 2008r , codziennie jest sprawdzana WARTOSC SILY graczy rodziny.
Z przykroscia mozna stwierdzic ,ze ponad polowa graczy to osoby bierne.
Mam nadzieje,ze z czasem to sie zmieni.
Pozdrawiam Admin